Blog

2022

Jullie zijn top!

Tijdens mijn vakantie dit jaar ben ik ook een dagje naar Schiermonnikoog geweest. En net als vele andere toeristen, had ik voor die dag een fiets gehuurd om op die manier het eiland te kunnen verkennen. Om er zeker van te zijn dat ik zo ongeveer langs alle mooie plekjes zou komen, kocht ik bij de VVV een fietstocht. En inderdaad, ik kwam op vele prachtige plekken terecht.

Lees meer »

Burning away the crap!

Vandaag is het einde van mijn 48ste levensjaar maar daarmee ook het begin van een nieuwe. Afgelopen jaar is er veel gebeurd, als ik zo terug kijk. Vooral op emotioneel vlak voelt het als een rollercoaster.

Lees meer »

2021

2020

Ben jij de Creator van jouw leven?

We zijn wereldwijd al een paar maanden in de ban van het Covid-19 virus. Elke dag kun je de ontwikkelingen volgen via onder andere het journaal, de krant en social media. Ook als je er even genoeg van hebt, ontkom je er niet aan en word je ermee geconfronteerd.

Lees meer »

Hoe Zen blijf jij in tijden van paniek & hectiek?

Ziektes zijn van alle tijden. Door de eeuwen heen is de mensheid verschillende malen bijna weggevaagd van deze aardbol door ziektes waar geen medicijn voor was. De pest, de pokken, de Spaanse griep, het zijn infecties of virussen die in 1e instantie maar moeilijk waren te verslaan door de mens. Op dit moment raast het COVID-19 virus over de wereld en laat een spoor van angst, verdriet en de dood achter. Iedereen is in de ban van dit virus, want net als bijvoorbeeld de Spaanse griep die in 1918 en 1919 woedde, hebben wij nog geen immuniteit opgebouwd tegen dit virus.

Lees meer »