Weet jij, dat je onvoorwaardelijk wordt gesteund?

Gepubliceerd op 13 mei 2021 om 21:07

‘Het leven is te kort om dingen te blijven uitstellen die je eigenlijk graag wil gaan doen!’ Dat hoor ik regelmatig voorbij komen tijdens een consult.

En niet van degene die bij mij aan tafel in de praktijk of aan de andere kant van mijn beeldscherm zit. Nee, diegene krijgt juist een liefdevolle schop onder zijn/haar kont van een overleden dierbare in de spirituele wereld.

‘Blijf niet twijfelen, maar onderneem nu die stappen die je al zo lang wilt zetten. Laat het niet alleen maar een gedachte zijn maar ga het ook uitvoeren. Het is jammer als je er niets mee doet, terwijl je diep van binnen voelt dat het tijd is om in beweging te komen. Voor je het weet, ben je te oud, te zwak, heb je de niet de juiste middelen meer tot je beschikking of heb je het aardse leven verruilt voor het spirituele. Neem een risico, leef en geniet, ook van jouw ‘mislukkingen’.’

 

De één zit mij nogal beduusd aan te kijken en weer een ander krabt zich achter de oren en zegt: ‘Ja, ja ik weet het, ik durf gewoon niet door te pakken. Maar dat komt ook omdat’…..

En dan worden er vervolgens diverse redenen genoemd die ervoor hebben gezorgd waarom ze nog steeds niet die keuze hebben gemaakt waarvan ze diep in hun hart weten dat het hen gelukkig gaat maken.

 

Geef mijn portie maar aan Fikkie

Natuurlijk is het niet zo, dat wanneer jij jouw hart gaat volgen, het betekent dat je nog lang en gelukkig leeft. Ook dan zullen er uitdagingen op je pad blijven komen en zul je niet van pijn en verdriet gevrijwaard blijven. Want dat is nu eenmaal een onderdeel van het Leven, that’s life zoals ze zeggen.

Het goede nieuws is, dat er uit deze uitdagingen of pijnlijke momenten ook iets positiefs valt te halen. Het gaat erom of je dat (na verloop van tijd wellicht) kunt zien. Je leert van de ervaringen die je opdoet, zowel de positieve als de minder positieve.

En tuurlijk krijg je soms dingen voor je kiezen gestouwd waarvan je op dat moment denkt: ’Nou, geef mijn portie maar aan Fikkie want ik weet niet hoe ik dit ooit weer te boven kom!’ Dat zijn de meest donkere momenten in jouw leven die je niet mee wil maken en ook een ander niet toewenst. Het zijn misschien die momenten waarin jij je van God verlaten voelt, helemaal moederziel alleen op deze wereld.

Maar het zijn meestal wel de momenten waarin je wordt teruggeworpen op jezelf, op jouw eigen (veer)kracht.

 

Het is okay om je dan ook zo te voelen. Het is okay om dat verdriet, die pijn, die eenzaamheid helemaal te ervaren. Het wil gevoeld worden. Stop het niet weg, laat het er zijn, hoe rauw het ook is.

Soms moet je door de meest duistere krochten van jouw emoties gaan om uiteindelijk dat heldere krachtige licht van jezelf te kunnen zien. En die kracht trekt jou als het ware weer op het juiste pad, jouw Zielenpad.

En soms moet je zo diep in die put van eenzaamheid afdalen, om vanuit je ziel te kunnen ervaren dat je nooit alleen bent en dat je altijd wordt gesteund door de ongeziene wereld.

 

Jij bent nooit alleen

Het zijn momenten in jouw leven die meestal een ommekeer markeren. Je hebt een plots helder inzicht ontvangen die alle puzzelstukjes op z’n plek laten vallen of je hebt een intense spirituele ervaring gehad waardoor je een rotsvast vertrouwen hebt gekregen dat er altijd onvoorwaardelijk van je wordt gehouden, no matter what. Hoe dan ook, het is vaak de start van een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in jouw leven die ervoor zorgt dat je nieuwsgierig bent, vervolgens op onderzoek uitgaat en nog meer nieuwe kennis tot je wil nemen. En het mooiste is, dat je het lang niet altijd alleen hoeft te doen.

Naast de mensen die jij in jouw dagelijks leven om je heen hebt, zijn er ook mensen in de spirituele wereld die voor jou klaar staan om jou een steuntje in de rug te bieden. Ook met hen kun je een gesprek hebben en kun je praten over de dingen waar je tegenaan loopt. Ze zijn op dat moment bij je en luisteren naar je. Ze zullen hun uiterste best doen om jou te helpen. Het is wel aan jou om bewust(er) te worden van de hints of antwoorden die ze je geven, want deze zullen echter (bijna altijd) subtieler zijn dan dat je bent gewend. Maar als je leert te luisteren naar de ingevingen die schijnbaar plots tot je komen en leert om ‘tussen de regels door te lezen’, zul je merken dat zij daadwerkelijk maar een gedachte bij je vandaan zijn en dus heel vaak over je schouder meekijken wanneer jij dat nodig hebt.

 

 

Ik kan me voorstellen dat je het best wel lastig vindt om erop te durven vertrouwen dat er een overleden dierbare bij je is wanneer je deze persoon mist of nodig hebt. Of dat je misschien een (extra) bevestiging zoekt dat dierbaren in de spirituele wereld nog steeds dichtbij jou zijn.

Als medium en spiritueel verbinder kan ik je daarmee helpen door jou een consult te geven. Tijdens het consult zullen één of meerdere overleden dierbaren van jou naar voren stappen om je een liefdevolle boodschap te geven of om simpelweg aan jou te vertellen dat ze van je houden en er altijd voor je zullen zijn.

Zijn er mensen in jouw omgeving die ook de behoefte hebben om de nabijheid van hun overleden dierbaren te voelen? Dan is een huiskamerbijeenkomst een mogelijkheid. Deze huiskamerbijeenkomsten organiseer ik tevens ongeveer eens per maand in mijn praktijk en ook online.

 

Wil je graag een afspraak maken voor een consult of een huiskamerbijeenkomst? Stuur dan een mail naar info@nathalievisser.nl (check altijd even je spam als je binnen afzienbare tijd geen bericht terug hebt van mij) of bel/app naar 06-57566406

Wil je meer info over het consult of huiskamerbijeenkomst? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Als je Facebook hebt, kun je naast mailen of bellen/appen naar mijn pagina Nathalie Visser – Spiritueel verbinder gaan. Hier staan al mijn diensten vermeld met een korte uitleg.

 

e groet,

Nathalie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.