Ik zie, ik zie wat jij ook ziet.....of toch niet?

Gepubliceerd op 15 januari 2021 om 14:48

Ik zie, ik zie.....

‘Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, heb ik sinds een tijdje ontdekt hoe leuk het is om foto's te maken en deze, als ik het nodig vind, te bewerken. Ontzettend fijn om te doen en het is ook nog eens ontspannend voor mij.

In september zijn wij een weekendje weg geweest naar de kust en zijn we, hoe kan het ook anders, naar het strand gegaan. Ook daar heb ik mooie foto's kunnen maken.

Een paar dagen geleden bekeek ik de foto's nog weer eens, toen mijn oog viel op 1 foto. Op zich niet zo een heel bijzondere foto, eentje van het strand en de zee. Maar er was kennelijk iets wat me aantrok in de foto. Het mooie van foto's op je telefoon hebben, is dat je heel makkelijk de foto kunt vergroten en dat deed ik dus ook bij deze foto.

Zie hier het resultaat.

Ik zie, ik zie....wat jij ook ziet??

Een tijdje geleden zette ik dit bericht met de foto van de wolkenlucht op mijn Facebookprofiel. Heel veel mensen reageerden hier op door in een reactie onder het bericht te vertellen wat zij in de foto zagen. En wat zo grappig is, nagenoeg niemand gaf eenzelfde antwoord! Ieder van hen zag iets anders in de foto :)

 

Gekleurd brilletje

Over het algemeen zijn we als mens vrij visueel ingesteld, ons visueel zicht is een ontzettend belangrijk zintuig waar we voor de 100% op vertrouwen. Het bovenstaande is echter een mooi voorbeeld dat hetgeen we denken te zien, niet helemaal objectief is en soms voor verschillende interpretaties vatbaar is. Bepaalde associaties, voorkeuren, herinneringen of emoties kunnen meespelen waardoor het beeld wat jij ziet, kan afwijken van wat iemand anders ziet. En dat is heel menselijk, omdat ieder mens nu eenmaal een rugzakje bij zich draagt waarin ervaringen, overtuigingen en gevoelens worden gestopt. En deze kleuren als het ware jouw brilletje waardoor je de wereld bekijkt.

 

De uiterlijke wereld is een reflectie van jouw innerlijke wereld. Alles wat er zich binnen in jou speelt, wordt gespiegeld door de wereld om jou heen. Op sommige momenten kan dit heel confronterend zijn en ben je geneigd om de schuld of het probleem bij die ander te leggen. Je wil het buiten jezelf plaatsen, omdat het misschien te pijnlijk is om naar je eigen gevoel te gaan. Het is makkelijker om de verantwoordelijkheid bij een ander te leggen dan bij jezelf. En ook dat is een menselijke reactie…….maar het lost niets op.

 

Heling & Inzicht

Je kunt problemen, pijn, verdriet pas oplossen wanneer je bereid bent om in alle eerlijkheid naar jezelf te kijken. Dan kan er een helingsproces in gang worden gezet die ervoor kan zorgen dat de negatieve lading ervan af kan worden gehaald. En dat geeft meer lucht. Er komt ruimte voor inzichten en oplossingen die zich uiteindelijk ook manifesteren in de uiterlijke wereld.

Ik zal eerlijk tegen je zijn, dat is niet makkelijk en het gebeurt ook niet van vandaag op morgen dat je de wereld plotsklaps compleet anders zal gaan ervaren. Maar het is de moeite echt wel waard!

 

Daarnaast kan de interpretatie van een beeld en de gevoelens die het bij je oproept, ook iets vertellen over jou als persoon zoals jouw karakter, kwaliteiten en bijvoorbeeld over ontwikkelingen die er in je leven zijn of zijn geweest.

Om als voorbeeld te noemen, er was een dame die in mijn foto van de wolkenlucht een koning op een troon zag zitten. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat zij koningsgezind is, of graag als een koning(in) behandeld wil worden, of graag in luxe leeft, of dat ze leidinggevende capaciteiten heeft, of dat ze graag de controle wil houden over haar leven en zo kan ik nog wel even doorgaan ;)

 

Er is geen eenduidig antwoord of één waarheid wat dat betreft en een foto zoals hierboven laat dat heel goed zien.

 

Heling in beeld

In de readings die ik in mijn praktijk geef, maak ik ook gebruik van interpretaties en associaties. Als ik invoel op de energie van degene aan wie ik de reading geef, komen er naast gevoelens, emoties of sensaties in mijn lichaam, ook regelmatig beelden bij mij naar boven. En deze beelden interpreteer ik op een bepaalde manier waardoor ik iets kan vertellen over de heer of dame die tegenover me zit.

 

Sinds een aantal maanden geef ik tevens readings waarbij ik concreet gebruik maak van beelden, die ik Heling in beeld noem.

Vanuit mijn intuïtie maak ik een foto die specifiek op jou is afgestemd en die ik eventueel bewerk ik als dit nodig is. Vervolgens geef ik een reading op basis van jouw foto. De foto heeft een helende energie in zich en de reading geeft je verhelderende inzichten. Daarom ontvang je niet alleen de reading van mij maar ook de foto! De afbeelding kun je bijvoorbeeld als startscherm op je telefoon gebruiken of ergens bij jou in huis ophangen, zodat jij steeds weer even in die helende kracht wordt gezet wanneer je naar jouw foto kijkt :)

 

Stuur me een mail (info@nathalievisser.nl) als je graag een reading inclusief een unieke foto wil ontvangen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail van mij (heb je niets ontvangen, kijk dan ook even in je spam mailbox!).

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe zo’n foto eruit kan zien? Ga dan naar mijn Facebookpagina Nathalie Visser – Spiritueel verbinder. Hier heb ik een paar foto’s (met toestemming van de ontvangers) geplaatst, wel onder de noemer Kiekconsult (zo had ik Heling in beeld in 1e instantie genoemd).

 

e groet,

Nathalie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.