Consulten

MEDIAMIEK CONSULT

In een mediamiek consult maak ik contact met jouw overleden dierbaren. Het kan zijn dat 1 of meerdere mensen voor jou langskomen. Ik laat het aan hen, de overleden dierbaren, over wie er voor jou naar voren stapt. Ik werk daarom ook niet met foto's, voorwerpen en dergelijke. 

Het is dan ook op voorhand niet te zeggen wie er voor je langs zal komen. Het kan iedereen zijn die jij kent die is over gegaan, van moeder tot collega of buurmeisje van vroeger.

Wie er ook tijdens het consult een bezoekje aan je brengt, het contact die je met hen hebt, is altijd liefdevol en bijzonder!

Een mediamiek consult kost € 67.

CONSULT KOFFIEDIK LEZEN

Je ontvangt een persoonlijke reading van mij op basis van koffiedik.

Tijdens dit consult maak jij je eigen Turkse koffie klaar en drink je deze op. Omdat je de gemalen koffie in je kopje doet en het vervolgens met kokendheet water mengt, blijft het koffiedik achter in het kopje nadat je de koffie hebt gedronken. Op basis van het koffiedik geef ik jou een persoonlijke reading.

Ik kan je bijvoorbeeld iets vertellen over jouw ziel en je missie, jouw persoonlijkheid, hoe je als kind was, wat je in het verleden hebt meegemaakt of in het heden meemaakt, jouw talenten en kwaliteiten, waar je kracht ligt of hoe jij je verder kunt gaan ontwikkelen.

Het kan je op een leuke en ontspannen manier inzicht geven in jezelf, waar je nu staat en waar je naartoe kunt gaan.

Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Op mijn home pagina staat een YouTube video waarin ik uitleg geef over het koffiedik lezen.

Een consult koffiedik lezen kost € 67.

HELING IN BEELD

Ik stem me af op jouw energie en neem intuïtief een foto van een voorwerp, dier, plant enzovoorts die bestemd is voor jou. Tevens bewerk ik deze (bijvoorbeeld in kleur of contrast) als dit nodig is. Dit doe ik ook op gevoel. Hierdoor is elk gecreëerd beeld uniek en bestaat er geen tweede van. Op basis van jouw beeld geef ik een persoonlijke reading. Het is gebleken dat het gecreëerde beeld vaak een helende werking heeft. Daarom ontvang je deze eerst en een paar dagen later de reading.

Heel af en toe kan het gebeuren dat overleden dierbaren zich laten zien in de foto, wat voor jou troostend en helend kan werken. Ik kan op voorhand niet zeggen of dit gebeurt of niet. Ik zie het pas naderhand als ik de foto bekijk.

Je ontvangt zowel het beeld als de audio opname van de reading via Whats app of e-mail. Je hoeft niet naar mij toe te komen om het te ontvangen.

Heling in Beeld kost € 77.

Als je nieuwsgierig bent naar de beelden die ik maak, ga dan naar bheeldt.

HEALING

Tijdens de sessie lig je op de behandeltafel. De healing is intuitief, dat wil zeggen dat ik me laat leiden door mijn spirituele helpers en de helende energie. Een healing activeert jouw zelf genezend vermogen.

 

Een healing sessie kost € 47.

Op afstand

Het is mogelijk om de consulten of healing sessie op afstand te ontvangen. We maken dan bijvoorbeeld gebruik van Zoom of videobellen.

Vul het contactformulier in voor een afspraak of meer info.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@nathalievisser.nl

Heb je een afspraak gemaakt en ben je verhinderd waardoor je jouw afspraak moet annuleren of verzetten? Geen probleem! Zorg er echter wel voor dat je mij dit uiterlijk 24 uur van te voren laat weten. Bij annulering binnen 24 uur of een 'no show' ben ik genoodzaakt om het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.