Wanneer je bent overgegaan naar de Spirituele Wereld heb je nog steeds de wens om dierbaren waarvan je afscheid hebt moeten nemen, te ontmoeten en te spreken. Dit verandert niet.

En vooral in de periode rond kerst worden zij ook nog steeds erg gemist door ons en wordt vaak de wens uitgesproken om hen, ook al is het maar voor een moment, te zien en te knuffelen of gewoon even bij hun te zijn.

Dit verlangen is dus in beide werelden aanwezig.

 

Omdat ik graag aan dit verlangen gehoor wil geven, organiseer ik op woensdag 21 december van 19.30 uur tot 21.30 uur een Demonstratiebijeenkomst Contact met overleden dierbaren Kerst editie.

Op deze avond maak ik contact met overleden dierbaren en mag ik mooie boodschappen vanuit de Spirituele Wereld doorgeven.

Je wordt voor even herenigd met jouw dierbare(n) die zijn overgegaan en je zult voelen dat het Leven en de Liefde niet stopt bij de fysieke dood.

 

Wil jij je voor een moment weer verbonden voelen met een dierbare die is overgegaan?

Dan ben je van harte welkom om bij deze bijzondere avond aanwezig te zijn!

*Stuur een mail naar info@nathalievisser.nl of meld je via het onderstaande contactformulier aan.

Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail van mij (heb je niets ontvangen, kijk dan ook even in je spam mailbox!).

 

Jouw bijdrage voor deze avond is 15 euro, vooraf te voldoen via een betaalverzoek die ik je stuur.

De locatie zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt maar zal in Hengelo en omgeving zijn.

 

e groet,

Nathalie

 

 

N.B. Bij annulering binnen 24 uur vóór aanvang van de demonstratie bijeenkomst, is er geen restitutie meer mogelijk.

 

*Door je op te geven voor de demonstratie bijeenkomst contact met overleden dierbaren, ga je ermee akkoord dat je mijn inspiratiemail via de mail ontvangt. Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven.