Demonstratie avond Contact met overleden dierbaren

Een demonstratie avond kan een mogelijkheid zijn om voor een moment herenigd te worden met een dierbare die is overgegaan en kun je ervaren dat het Leven en de Liefde niet stopt bij de fysieke dood.

Op deze openbare avond maak ik contact met overleden dierbaren en mag ik mooie boodschappen vanuit de Spirituele Wereld doorgeven.

Een medium is als het ware de brug tussen onze (de fysieke) wereld en de spirituele wereld waardoor er vaak mooie en ontroerende ontmoetingen plaatsvinden.

 

Een demonstratie avond Contact met overleden dierbaren organiseer ik meestal op een bepaalde locatie in een zaal of andere (openbare) ruimte.  Een demonstratie avond bijwonen gaat op basis van aanmelding via e-mail info@nathalievisser.nl of via het contactformulier onderaan de pagina.

Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail van mij (heb je niets ontvangen, kijk dan ook even in je spam mailbox!).

De entreeprijs varieert tussen de € 10 en € 20 per persoon.

Ga naar de Agenda voor actuele evenementen en activiteiten.

Huiskamerbijeenkomsten

Een huiskamerbijeenkomst is bij jou thuis (of op een andere door jou gekozen locatie). Jij organiseert de bijeenkomst en zorgt voor een aantal mensen die erbij aanwezig willen zijn.

Je kunt kiezen uit 3 soorten huiskamerbijeenkomsten:

CONTACT MET OVERLEDEN DIERBAREN

De grootte van de groep is minimaal 4 personen. Het maximum is afhankelijk van de grootte van jouw huiskamer/ruimte.

De kosten zijn € 17 per persoon.

 

 

KOFFIEDIK LEZEN

Een superleuke en avondvullende manier om een korte persoonlijke reading te ontvangen!

Nadat iedereen zijn eigen Turkse kopje koffie heeft klaar gemaakt en heeft opgedronken, lees ik ieders koffiekopje op basis van het koffiedik dat is achter gebleven in het kopje.

Op mijn home pagina staat een YouTube video waarin ik uitleg geef over het koffiedik lezen.

De grootte van de groep is minimaal 4 en maximaal 6 personen.

De kosten zijn € 22 per persoon.

BLOEMENSEANCE

Op basis van een bloem, die iedereen zelf een aantal dagen voor de huiskamerbijeenkomst heeft gekocht, geef ik een korte persoonlijke reading.

De grootte van de groep is minimaal 4 en maximaal 6 personen.

De kosten zijn € 17 per persoon.

Wil je mij uitnodigen om bij jou thuis 1 van de huiskamerbijeenkomsten te verzorgen?

Stuur mij een e-mail info@nathalievisser.nl of neem contact met mij op via het contactformulier.

Heb je een afspraak gemaakt en ben je verhinderd waardoor je jouw afspraak moet annuleren of verzetten? Geen probleem! Zorg er echter wel voor dat je mij dit uiterlijk 24 uur van te voren laat weten. Bij annulering binnen 24 uur of een 'no show' ben ik genoodzaakt om het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.